Grape Hotel, Wrocław
Przyjazd 01 kwi 2020
Wyjazd 02 kwi 2020
Tło bannera

Autorskie menu Szefa Kuchni, oparte o sezonowe, najwyższej jakości produkty, pochodzące z lokalnych, oraz ekologicznych upraw.

Codziennie w godzinach 12:00-17:00 zapraszamy na 3 daniowy lunch w cenie 49 zł 

Zapoznaj się z naszym menu

Menu a'la carte

Menu lunch dnia

Przystawki:

  • carpaccio wołowe / wędzony twaróg / parmezan / grzyby / jajo przepiórcze 45 zł
  • tatar z tuńczyka / tahini / szalotka marynowana w ponzu / granat/ awokado 45 zł
  • pierogi z rakami i soczewicą / veloute dyniowe / koper włoski 35 zł
  • glazurowane buraki / ser kozi z Przemkowa / prażone migdały / topinambur 32 zł
  • sałata rzymska / grzanki / parmezan / sos cezar z kurczakiem 32 zł z krewetkami 38 zł 

Zupy:

  • żur kujawski / biała kiełbasa własnej produkcji / żółtko confit / puree chrzanowe 29 zł
  • krem z dyni piżmowej / mleko kokosowe / grzyby / pesto / orzechy 25 zł

Dania główne:

  • polędwiczka i boczek wieprzowy / kluski śląskie / jabłko / kapusta czerwona / sos porto 69 zł
  • pierś z kaczki / gratin z selera z kaczym udem / morele / duszona cykoria / jus drobiowy 71 zł
  • sandacz / ziemniaki / brokuły w tempurze / sos tatarski 68 zł
  • biodrówka jagnięca / puree z dyni / jarmuż / marchew / sos z gorczycą 81 zł

Desery:

  • mus czekoladowy / prażynki / galaretka śliwkowa / lody śliwkowe 25 zł
  • sernik dyniowy / marynowana dynia / sernik / żurawina 25 zł
  • selekcja serów z Przemkowa / wytrawne biscotti / marmolada owocowa 30 zł

 

Uprzejmie informujemy, że powyżej 6 osób do rachunku zostanie doliczony serwis w wysokości 10 %

Zobacz na mapie
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij